Behöver ni hjälp med ventilationsarbeten eller ex.vis isolering av ert hus prata med Mark Bygg och Uthyrning Östergötland

För varmt i huset på sommaren eller för kallt på vintern?

Lösningen ligger förmodligen i isoleringen och ventilationen.

Vi på AB Mark Bygg och Uthyrning i Linköping utför isolering och tilläggsisolering , för husägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggföretag, vare sig det gäller källarväggar, nybyggnation eller renovering av vind, vägg, golv eller ljudisolering. Alltid till bra pris, så boka in en gratis besiktning nu. Vi utför även byte av självdragsventilation till mekanisk ventilation där du kan ställa in grader och luftmängd via fjärrkontroll allt detta för att få en så bra komfort som möjligt i ditt hem, mekanisk ventilation rekommenderas för allergiker, och minskar även källarlukt mm Vi jobbar ex med Bivego, Lindab.

Vi utför även snickeri, snickare, takläggning, ytpapp, underlagspapp inom detta område samt att vi hyr ut verktyg och maskiner inom bygg och anläggning (se flik uthyrning), vårt mål är att vara billiga till en bra helsvensk kvalitet och garanti i Linköping, Mjölby, Mantorp, Motala, Norrköping, Kisa, Åtvidaberg, Finspång, Boxholm.

Vi erbjuder även privatkunder avbetalningsmöjligheter !

Be om en kostnadsfri offert via hemsidan under fliken (erhåll offert)

 

Mail

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel

013-4749991

 

 

 

 

 

Högst upp